Adem Bekiroğlu

Adem Bekiroğlu

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2010 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Bağcılar 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Adem Bekiroğlu Hakkında

Adem Bekiroğlu Ahşap Kapı , Alüminyum Kapı , Amerikan Panel Kapı , Bahçe Kapısı , Çelik Kapı , Fotoselli Otomatik Kapı , Garaj Kapısı , Kepenk ve Panjur Sistemleri , Özel Alüminyum Doğrama , Plastik Doğrama ve PVC Kapı kategorilerinde hizmet vermektedir.

Arge Mimarlık yıllardır inşaat sektöründe çok geniş kapsamlı olarak hizmet vermektedir.

Firmamız kurulduğu andan beri öncelikli amacımız faaliyet gösterdiğimiz alanlarla ilgili her türlü teknik konuda deneyimli ve uzman personellerimizle sizlere yardımcı olmak ve size en çağdaş yöntemlerle en nitelikli hizmeti verebilmektir.

Bizleri diğer şirketlerden ayıran tecrübe, farklı türdeki projelerdeki uzmanlığımız, çevresel ve güvenlik konusundaki hassasiyetimiz ve müşteri ilişkilerine verdiğimiz azami önem nedeniyle ayrı tutmaktayız. Amacımız şirketimizi bu şekilde devam ettirmek ve inşaat sektörünün tüm hizmetlerini tek çatı altında sunmaya devam etmektir.

Arge Mimarlık olarak bizler siz değerli müşterilerimize iç mekan aksesuarları, mutfak dolapları,banyo ve wc dekorasyon, boya ve badana , tamirat ve tadilat , kartonpier , laminant parke, montaj , çatı kaplama ve yalıtım , pvc ve pencere , kısacası temelden teslimata komple bir hizmet anlayışıyla hizmet vermekteyiz.