Terapist S.Coskir

Terapist S.Coskir

4.0 1 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 1 Kişi Seçti Antalya / Muratpaşa 1 Yorum 1 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Terapist S.Coskir Hakkında

Terapist S.Coskir Fizyoterapist , Güzellik / Estetik Merkezi , Hamam & Sauna , Hasta ve Yaşlı Bakımı , Kişisel Antrenör , Masaj ve Spa kategorilerinde hizmet vermektedir.

Masaj Nedir?

Dilimizdeki masaj sözcüğü Arapça dokunma anlamına gelen “mass” ve Yunanca yoğurma anlamına gelen ”massein” sözcüklerinden türetilmiştir. Masaj; deri, derialtı dokusu, kaslar, iç organlar, metabolizma, dolaşım ve lenf sistemlerinin mekanik ve sinirsel (refleks) yolla tedavi amaçlı uyarılması; çeşitli darbeler ve ovmalarla bölgesel kan dolaşımını artırma, damarları genişleterek dokuya daha fazla kan gelmesini sağlama yöntemidir. Masajla, yumuşak dokuları mekanik olarak uyararak sistematik manipülasyonlarla organizmada fizyolojik ve psikolojik etki yaratılır. Vücut yüzeyinde el, elektrik, su vb. aracılığı ile tedavi, bakım ve rahatlama sağlanır.

Yorumlar

4.0
1 Yorum

Tüm yorumlar daha önce Terapist S.Coskir ile çalışmış olan kullanıcılarımız tarafından yapılmış onaylı yorumlardır.

5
%0
4
%100
3
%0
2
%0
1
%0

birol gül

çok başaralı ve saygili

08 Kasım 2023