Murat Mudarasız

Murat Mudarasız

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Mayıs 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Altındağ 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Murat Mudarasız Hakkında

Murat Mudarasız Bilgisayar ve Laptop Tamiri , Cep Telefonu Tamiri , Elektronik Cihaz Tamiri , Iphone Tamiri , Samsung Telefon Tamiri , Tablet Tamiri ve TV Tamiri kategorilerinde hizmet vermektedir.

2004 yılında Ankara'da kurulan MAK grup elektronik olarak hayatımızda olmazsa olmazlarımız arasında sayılabilecek televizyon,bilgisayar,ceptelefonu ve tablet elektronik eşyalarınızın teknik tamirat hizmetlerini 16 yıllık tecrübeye sahip personelimizle profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Çalışma şeklimizle fark yaratıyoruz! Önce sizi dinliyoruz,isteğiniz doğrultusunda cihazınızın teknik tamirata ihtiyacı olan doğru çözümü uygun maliyetle sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, çalışmamız için gerekli tüm ekipmanlarımızla doğru tespitlerde bulunarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz.Şehir dışı gönderileriniz için mng kargo şirketi ile çalışmaktayız.