BALKAN ALÜMİNYUM

BALKAN ALÜMİNYUM

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2011 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sultangazi 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

BALKAN ALÜMİNYUM Hakkında

BALKAN ALÜMİNYUM Alüminyum Kapı , Bahçe Kapısı , Fotoselli Otomatik Kapı , Garaj Kapısı , Kepenk ve Panjur Sistemleri ve Özel Alüminyum Doğrama kategorilerinde hizmet vermektedir.

15 yıllık tecrübemizle 2011 yılında kurduğumuz Balkan Otomatik Kepenk ve Alüminyum Profil Sistemleri Limited Şirketi ‘nin alüminyum profil satışıyla başlayan ticari hayatına 2012 yılı itibariye üretim hattınıda ekleyerek sektörde yerimizi almış bulunduk. Sektörde bulunduğumuz dönem içerisinde tecrübemizle birlikte, müşterilerimizin eğilim ve zevklerini inşa ettik. Şirketimizin büyüme stratejisi, müşterilerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda ürünleri üretip, büyük bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Sürekli değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak, yenilikçi uygulamalarla müşterilerimize modern, güvenilir ve yüksek kalitede hizmet sunmaktayız.”En iyi çözümü en yeni hizmet ile sunmak” vazgeçemeyeceğimiz en önemli ilkemiz ve misyonumuzdur.