Cansu Şahin

Cansu Şahin

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Mart 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Maltepe 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Cansu Şahin Hakkında

Cansu Şahin Biyoloji Özel Ders , Fizik Özel Ders , Geometri Özel Ders , Kimya Özel Ders ve Matematik Özel Ders kategorilerinde hizmet vermektedir.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisiyim. Fen lisesinden mezun oldum ve YKS 2021 sayısalda 1979 sıralama yaparak hayallerimin üniversitesine yerleştim. Biliyorum ki sınav süreci fazlasıyla zorlu ve yardım gerektiren bir süreç. Ben dahil birçok öğrenci de çok çalışarak şu an oldukları yerlere geldiler. Bu konuda bildiklerimle ve yeni yaşanmış deneyimlerimle diğer öğrencilere yardım etmek beni çok mutlu ediyor. İstediğiniz üniversiteye gitmenizde katkım olmasını çok isterim. İstedikten sonra başarmak hiç zor değil ve ben size bunu kanıtlayabilirim! 2021 mezunu olarak; aklımdaki bilgilerin tazeliğiyle, yeni nesil sorulara olan alışkınlığımla, yaşça ders alana yakın bir yaşta olmamla daha samimi ve etkili bir öğrenme ortamı sağlıyorum! Ortaokul ve lise öğrencileri için eğlenirken öğrenebilecekleri derslerin önemini biliyor ve buna uygun hareket ediyorum. Online veya yüzyüze ders yapabilmenin dışında herhangi bir saatte de ulaşılabilir durumdayım.