Ramazan AKTAN

Ramazan AKTAN

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2013 Üyelik: Ekim 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Adana / Pozantı 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Ramazan AKTAN Hakkında

Ramazan AKTAN Bilgisayar ve Laptop Tamiri , Cep Telefonu Tamiri , Iphone Tamiri , Samsung Telefon Tamiri ve Tablet Tamiri kategorilerinde hizmet vermektedir.

POZANTI PİKSEL BİLİŞİM TEKNİK SERVİS

BAKIŞ AÇIMIZ

Piksel Bilişim’in düşünce yapısını; “Kurtarılan her cihaz ekonomimize kazandırılmış bir servettir.” şeklinde özetleyebiliriz.

Bizim için önemli olan iki faktör; cihazları zamanında teslimat ve müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir.

Piksel Bilişim, müşterilerine en düşük maliyet ile en yüksek kalitedeki orjinal parçalar ile kaliteli işçiliği harmanlayarak cihazlarını ilk günkü performansında çalışmasını sağlar.

Pozantı’da kısıtlı imkan ve kısıtlı kargo olmasına rağmen, Piksel Bilişim olarak müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

Şu an teknik servisimizde; emmc chip’den veri çekiminden, CPU kalıplamadan, mainboard set aktarma dan tutun da, iphone nand değişimine kadar A’dan Z’ye her türlü profesyonel tamir hizmeti vermekteyiz Elhamdülillâh….

HİKAYEMİZ

2014 yılında Pozantı’da internet cafe işletmeciliğinden bilgisayar-tablet sektöründeki açığı hissederek bilgisayar tamir işletmesine geçiş yaptık.

Piksel Bilgisayar adı ile bilgisayar ve tablet tamirinde hizmet verdik. Müşterilerimizin verdiği öz güven ve tavsiyeler ile cep telefonu tamirine başladık.

Tamir sektörünün hızla mobil cihazlara dönüş yapması ve ilçemizde profesyonel tamir servisinin bulunmaması nedeni ile 2015 yılında Piksel Bilişim Tamir Teknik Servisi olarak isim değişikliğine gittik.

Sıfırdan başladık!…

Sadece lehim ve havya ile tamir yapılamayacağını biliyorduk, sadece şarj soketi değiştirmekle tamirci olunamayacağını anladık!

Profesyonel tamir için kendimize hedef belirledik. Her bilgiyi not edip, her zararı tecrübe edindik.

Her zaman daha iyisi olmak için kazandıklarımızı tamir makinelerine ve tamir gereçlerine harcadık! Ve en önemlisi kendimizi eğittik!

Piksel Bilişim hiçbir firmadan ayrılıp gelmedi. Bize bu işi öğreten iki şey vardı; azim ve merak…

Ve şu an..

Piksel Bilişim, Pozantı’nın ilk ve tek Profesyonel Tamir ve Teknik Servisi olarak; Cep Telefonu, Tablet, Laptop ve Bilgisayar tamir faaliyetlerimize devam etmekteyiz.