Arıkan iletişim

Arıkan iletişim

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2013 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Kocaeli / Gölcük 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Arıkan iletişim Hakkında

Arıkan iletişim Cep Telefonu Tamiri , Elektronik Cihaz Tamiri , Iphone Tamiri , Samsung Telefon Tamiri ve Tablet Tamiri kategorilerinde hizmet vermektedir.

Öncelikle herkeze merhabalar.

Şirketimiz 2013 yılından beri teknik servis 2.el sıfır cep telefonu alım satım ve tamiri olarak aynı dükkan içerisinde siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

İşimiz ve iddamız hızlı ve doğru arıza tespiti temiz ve bilinçli tecrübeli işçilik en iyi malzeme ve uygun mazleme elemanları ile çözüme ulaşıp en uygun fiyatlarla cebinizi yormadan sizlere arızalı ürününüzü sağlam bir şekilde teslim etmek.

Referansımız diğer müşterilerimizdir.

İşyerimizin

Apple

Samsung

Xiaomi

Öncü olmak üzere arızalı olan anakart kırık ekran kamera kasa kapak şebeke arızalı batarya şarj soket değişimlerini profesyonel tamir ekipman ve ekibimizle sizlere en kısa zamanda cihazlarınızı teslim etmek