Musa Usta

Musa Usta

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1984 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 1 Kişi Seçti İstanbul / Esenler 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Musa Usta Hakkında

Musa Usta Baca Temizlik Hizmetleri , Çatı Aktarma , Çatı Tamiri , Çatı Temizlik Hizmeti , Çatı Yapımı , Çatı Yükseltme ve Oluk ve Kanal Hizmeti kategorilerinde hizmet vermektedir.

Merhaba;

Bizler İstanbul yapı inşaat sektöründe alana yönelmemiş olan çalışmalardan biri olan çatı alanındaki büyük bir açığı gidermek üzere faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İzolasyon sistemleri ile uyumlu bir şekilde tasarlamış olduğumuz çatılar sayesinde hem hizmet anlayışı hem de kalite itibarıyla sizlere sektörün önde gelen çalışmalarından birini sunabiliyoruz.

Müşteri memnuniyeti açısından evlerinizin ve işyerlerinizin güvenliğini de önemli ölçüde belirleyen hizmetlerimizde bizler kaliteli malzeme kullanımının yanı sıra çatı alanında kendini geliştirmiş uzman personellerimizle sizlere en iyi hizmeti verdiğimizden de emin olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.