Mustafa Gür

Mustafa Gür

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2011 Üyelik: Kasım 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Antalya / Konyaaltı 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Mustafa Gür Hakkında

Mustafa Gür Web Site Yapımı , Web Tasarım Programlama , Web Yazılım ve Yazılım Uzmanı kategorilerinde hizmet vermektedir.

Alanında uzman bir ekip ile mükemmel hizmeti müşterilerime en hızlı şekilde sunmaktayım.

Bu doğrultuda, Bilgi birikimimizi ve tecrübelerimizi, güncel teknoloji ve uygun maliyetli çözümler ile birleştirerek firmalara bilgi işlem konusunda gerekli alt yapı, danışmanlık ve destek hizmetlerini sağlıyoruz.

Müşterilerimizin istediği kalite ve standartlara uygun, yüksek teknolojili yazılım ve bilişim çözümleri üretmek için yeni yöntemler geliştiriyoruz. Hem müşterilerimize hem de çalışanlarımıza ortak değer verme bilinciyle çalışarak motivasyonu yüksek, başarı odaklı, markasına bağlı ve gönülden çalışan bir ekip oluşturuyoruz.

Her zaman daha iyisini yapmak, farklı olmayı başarabilmek, tercih edilir olmak ve sürdürülebilir başarılar elde etmek istiyoruz. Sadece hizmetlerimizle değil, işimize olan yaklaşımımız ile de yenilikçiyiz.

Hem ekip içinde birbirimizle hem de müşterilerimizle samimi, güven odaklı ve sürdürülebilir ilişkiler kurmaya özen gösteriyoruz.

Gereksiz harcamaları en düşük seviyede tutarak, kaliteyi artırıp maliyeti düşürme politikasını benimsiyoruz.