İGZ GROUP

İGZ GROUP

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2009 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Mersin / Yenişehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

İGZ GROUP Hakkında

İGZ GROUP Çatı Yalıtımı , Dış Cephe Mantolama , İç Cephe Mantolama , Isı Yalıtımı , İzolasyon , Mantolama , Ses Yalıtımı , Söve , Su Yalıtımı ve Taşyünü Mantolama kategorilerinde hizmet vermektedir.

İgz Group, 2009 yılında İgz Mühendislik ve İgz Mimarlık markaları ile hizmete girmiş, ilerleyen zamanda İgz Restorasyon ve İgz Yapı markalarını da bünyesine katmıştır. Bu misyon çerçevesinde profesyonel kadrosunu kurarak, sektörel ve teknolojik gelişmelerden üst düzeyde yararlanarak faaliyetlerine başlamıştır. İgz Group Markaları ,kurulduğu günden beri etik kuralları ve ahlaki çalışma anlayışını benimsemiş, sürdürülebilirlik yaklaşımı içerisinde çalışmalarını yürütmekte ve sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir. İgz Group Markaları için müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilmenin en önemli unsurlarından biri müşteri ve çalışan beklentilerinin karşılanmasıdır. Bu bağlamda firmamız da takım çalışması ruhu en yüksek düzeydedir.