Puzzle Müzik Organizasyon

Puzzle Müzik Organizasyon

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Ataşehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Puzzle Müzik Organizasyon Hakkında

Puzzle Müzik Organizasyon Ajans Hizmeti ve Ses & Müzik Prodüksiyon kategorilerinde hizmet vermektedir.

Ses, ışık, sahne ve görüntü sistemleri kiralanması ve kurulumu gibi teknik hizmetleri sunarken bir yandan da erkek ve kadın Dj hizmeti, müzik hizmeti, orkestra, trio, quarted gibi canlı müzik hizmetleri, davul şov, mehteran, oryantal hizmeti gibi özel animatif hizmetleri de sunuyoruz. Profesyonel müzik ve eğlence anlayışı ile özellikle İstanbul ses sistemi kiralama konusunda pratik ve uygun çözüm sunuyoruz. Butik organizasyonlardan dev olanlarına kadar profesyonel hizmet sağlıyoruz. Düğünden nişana kınadan sünnet ve özel partilere kadar bireysel organizasyonlarınız konusunda hizmet veriyoruz. Ayrıca toplantıdan lansmana defileden gala geceleri, açılışlar ve fuar etkinliklerine kadar da kurumsal organizasyonlarınız için de karşınıza çıkıyoruz. Bireysel olarak edindiğimiz tecrübe, aldığımız enerjiler ve gördüğümüz mutluluklar ile yola çıktık. Kaliteli müzik ve profesyonel ekibimiz ile birlikte organizasyonlarınızın kusursuz geçmesini sağlıyoruz ve sizi ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Bir düğünün en önemli bölümleri olan salona giriş, ilk dans ve pasta merasimi esnasında bütün gözler sizin üzerinizde. Düğün mekânına giriş yaparak evliliğe doğru attığınız en heyecanlı adımlarınızda size eşlik edecek şarkılar hep özel kalacağından bu seçim çok önemlidir. Geniş müzik arşivimizden şarkılarınızı rahatlıkla seçebilirsiniz.

Her organizasyon sahibi ailemizin bir parçasıdır. Bu yüzden verdiğimiz değerden asla şüphe duymayın. Sizi dinliyor ve verilen her emeğin ne demek olduğunu bilerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Kaliteye de önem veriyoruz. Size göstermek istediğimiz ise, her kaliteli işin yüksek bütçe gerektirmediği.

Hayalleriniz hiçbir zaman öyle kalmasın. Gelin hep birlikte gerçekleştirelim. Hem alternatif fikirlerimizden yararlanmak hem de bu ayrıcalığı deneyimlemek istiyorsanız sayfa üzerinde numarayı arayıp bizimle iletişime geçebilirsiniz.