Şahin Baytaş

Şahin Baytaş

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1990 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Çekmeköy 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Şahin Baytaş Hakkında

Şahin Baytaş Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

BİZİ TERCİH ETME SEBEPLERİNİZ:

1 Taşımacılık Ta Öncü Kurumsal Uzman Ekibimizle Kaliteli Güleryüz’le Hizmet Verilmektedir ve tüm nakliye ihtiyaçlarınızda günün her saati kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Şehirler arası ve şehir içi Evden eve Nakliyat sektöründe yılların tecrübesini sizlerle buluşturmaya devam etmektedir.

2 - Sigortalı Nakliyat. Tüm nakliyat hizmetlerimizi sigortalı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

3 - Türkiye genelinde şehir içi ve şehirlerarası eşya taşımacılığı hizmeti sunan firmamız; Ulaştırma Bakanlığı tarafından alınan K1,K3 eşya taşıma yetki belgeleri ile güvenilir, sorunsuz ve kaliteli nakliye hizmeti sağlamaktadır.

4 - Teknolojik gelişmeleri göz önünde bulundurarak müşteri memnuniyetini esas almaktadı

5-lütfen taşınmanız işleminizle ile alakalı olumlu veya olumsuz dönüş yapmanız önemle rica olunur saygılarımla Baytaş Ev Ofis Vila Taşıma

Cep

☎️0532 273 64 36

sube

☎️0212 216 18 17

Merkez

☎️0216 352 83 81

www.baytasnakliyat.com