SAĞLAM NAKLİYAT EVDEN EVE TAŞIMACIK

SAĞLAM NAKLİYAT EVDEN EVE TAŞIMACIK

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2009 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İzmir / Karşıyaka 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

SAĞLAM NAKLİYAT EVDEN EVE TAŞIMACIK Hakkında

SAĞLAM NAKLİYAT EVDEN EVE TAŞIMACIK Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Gümrükleme , Motorlu Kurye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye , Şoförlü Araç Transfer ve Uluslararası Nakliyat kategorilerinde hizmet vermektedir.

İZMİR SAĞLAM NAKLIYAT evden eve nakliyat sektöründe sorunsuz taşımacılık hizmeti sunmak için seferber olan işletmemiz koşulsuz müşteri memnuniyetinden ödün vermemektedir. Asansörlü taşımacılık depolama asansör kiralama ve işyeri taşımacılığı için bizlere ulaşabilirsiniz.

Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet sunuyoruz ve hizmet sunarken müşterilerimizin memnun kalmasını önemsiyoruz. Paketleme işlemlerinde kullanılmamış ambalajlama malzemesi kullanmaktayız.

Paketleme yaparken streç folyo ve balonlu naylon ile sarma işlemleri tamamlanırken mobilyaların demontajı ve yeniden montajı uzman marangozumuz tarafından yapılmaktadır.ALPARSLAN SAĞLAM 05531101124