Özgür Bağlars

Özgür Bağlars

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2000 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sancaktepe 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Özgür Bağlars Hakkında

Özgür Bağlars Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Şoförlü Araç Transfer kategorilerinde hizmet vermektedir.

Evden eve nakliyat, firması sadece ev taşımada hizmet veriyor diye düşünülmemelidir. Ofislerinizi ve ya evleriniz değiştiriyor ve yeni bir huzura adım atıyorsanız o zaman kendinizi eşya taşıma stresine sokmanıza gerek yoktur. Sizler için nakliyat, taşıma sistemini geliştiren firmamız sayesinde tüm eşyalarınızın hızlı ve güvenilir bir şekilde yeni yerlerine taşınır. Sektöründe yıllara varan tecrübesi ile sizlere hizmet veren firmamız sizlere en hızlı hizmeti sunmaktadır. Eskiden haftalarca hatta bazı zamanlar aylarca süren bu taşıma işlemlerini sizler için 1 güne indirdik. Oldukça hızlı olan ekibimiz ile birlikte sizlerde güvenilir ve hızlı nakliyenin tadına varın. Sizler ayaklarınızı uzatıp dinlenirken biz sizin yerinize evlerinizi taşıyoruz.