Özcan nakliyat

Özcan nakliyat

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2009 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Yenimahalle 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Özcan nakliyat Hakkında

Özcan nakliyat Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Ailenizin Evden Eve Nakliyat Firması

Özcan Nakliyat, Esalettin BİÇER tarafından kurulan; geniş araç filosu ve uzman kadrosu ile evden eve nakliyat faaliyetleri sürdürmektedir. Ayrıca ofis nakliyesi, kurumsal taşımacılık, V.I.P taşıma hizmetleri, sigortalı taşıma hizmetleri de diğer hizmetlerimiz arasındadır. Bunun yanında eşya depolama, parça ve komple eşya taşımada Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet sunan köklü bir nakliye firmasıyız.

Bu arada Ankara’da kurulmuş ve Yenimahalle merkezli faaliyetlerini sürdüren firmamız, taşımacılık konusunda her ihtiyaca cevap veriyor. Diğer yandan yaygın ve geniş araç filosu ve tecrübeli personel kadrosu ile güvenilir bir kurumsal altyapı oluşturmuştur.

Firmamız “kaliteli hizmet anlayışından” asla ödün vermez. Çünkü tüm Türkiye’de sürekli olarak müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Özcan Nakliyat olarak sunduğumuz sigortalı ve marangozlu kaliteli hizmet çerçevesinde evden eve nakliyat ve kurumsal taşıma ile ofis nakliyesi ücretleri, aynı kalitede hizmet veren rakip firmalara oranla oldukça ekonomik ve her müşterimizin karşılayabileceği orandadır.

Özcan Evden Eve Nakliyat Firması

Asansörlü nakliyatın öncüsü,

Nakliyat konusunda uzman,

Taşıma sektöründe nitelikli kadro,

Modern nakliyat araç filosu ve

En iyi evden eve nakliyat fiyat garantisi.

Neler Yapıyoruz

+ Evden Eve Nakliyat

+ Askılı Tekstil Taşımacılığı

+ Tekstil Taşımacılığı

+ Fuar Taşımacılığı

+ Fabrika Taşımacılığı

+ Ofis Taşımacılığı

Hizmet Alanlarımız

+ Tesis Taşımacılığı

+ Ev Taşımacılığı

+ Banka ve Şirket Taşımacılığı

+ Şehirlerarası Nakliyat

+ Şehir içi Nakliyat

+ Asansörlü Nakliyat

Resmi İnternet Sitemiz: https://ozcanevdeneve.com

Instagram Hesabımız: https://www.instagram.com/ozcannakliyatankara

Facebook Hesabımız: https://www.facebook.com/ozcanevdeneve

Youtube Kanalımız: https://www.youtube.com/channel/UCyvH9JQW_aZp1m_wQdgNO6g