Muhammed sait Gayrıanal

Muhammed sait Gayrıanal

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2002 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Kartal 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Muhammed sait Gayrıanal Hakkında

Muhammed sait Gayrıanal Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Motorlu Kurye , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Şehir içi ve Şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde lider firmalar arasında bulunmaktayız. En iyi firma firmalar arasına koyan sizin memnuniyetiniz, bizim sizi memnun etmek için var gücümüzle güler yüzlü çalışıyor olmamızdır. Yıllardır vermiş olduğumuz uzman taşımacılık hizmetinin de gelişimi ve ilerleyişi hep bu yöntem ile olmuştur. taşımacılık hizmetimiz sırasında müşterimizin eşyalarının zarar görmesi o hizmete, müşterinin içerisine bir burukluk katıyor. Eşyalarınızın hiçbir zarar görmemesi için paketleme ambalajlama eşyalarınızı paketleyip aracımıza o biçimde yerleştiriyoruz. Yeni adresinizi evinizde monte edilmesi gerekli olan eşyaları biz sizin için monte ediyoruz.