mehmet gök

mehmet gök

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Ataşehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

mehmet gök Hakkında

mehmet gök Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Uluslararası Nakliyat kategorilerinde hizmet vermektedir.

Yamansoy Nakliyat

Nakliyat alanında 2007 yılından beri hizmet veren firmamız; şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, ev eşyası depolama, ofis taşımacılığı, asansörlü evden eve nakliyat gibi birçok konuda güvenli bir şekilde sizlere yardımcı olmaktadır. Evden eve nakliyat sırasında tüm işlemler planlı bir şekilde gerçekleştirilerek, nakliyat öncesinde eşyaların montaj ve paketleme işlemleri yapılmakta ve adrese olabildiğince güvenli bir şekilde teslimi sağlanmaktadır. Nakliye işlemlerinin hızlı olduğu kadar alanında deneyim sahibi kişilerce yapılması da önem arz etmektedir. Nitekim eşyaların taşınma öncesinde niteliğine uygun bir şekilde ambalajlanması ve gerekli eşyaların demonte edilmesi, olası risklere karşı bir koruyucu görevi görmektedir.

2007 yılından beri nakliyat alanında hizmet vermekte olan Yamansoy Nakliyat olarak, sizlere en güvenli ve pratik nakliyat işlemlerini sunmaktayız. Bu noktada 20 personel ve 5 nakliye aracımızla birlikte 81 ilin tamamına nakliyat hizmetimizi sağlamaktayız. Şehir içi evden eve nakliyat işlemlerinde ise İstanbul ve Kocaeli olmak üzere her noktaya gönderim yapmaktayız. Şehir içi ve şehirler arası nakliyatlarında dilenen parça eşyaların da teslimi gerçekleştirilmekte ve sizin için en uygun fiyatlarla anlaşma sağlanmaktadır.

Hizmetlerimiz

Evden Eve Nakliyat

Şehir İçi Nakliyat (İstanbul ve Kocaeli)

Şehirler Arası Nakliyat (81 İlin Tamamı)

Sigortalı Nakliyat

Parça Eşya Taşıma

Ofis Taşımacılığı

Ev Eşyası Depolama Hizmeti

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Montaj ve Ambalaj Hizmetleri