Medya nakliyat

Medya nakliyat

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1998 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Pendik 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Medya nakliyat Hakkında

Medya nakliyat Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Medyanakliyat kurumsal resmi bir şirkettir. İstanbul’da faaliyet gösteren medya Nakliyat şirketimiz resmi sözleşmeli faturalı ve Kredi kartına taksit şeklinde her türlü nakliye çözümleri geliştirir. Sunduğumuz hizmetlerin başında bireysel yani kişisel nakliye ihtiyaçları için bireysel taşımacılık hizmetleri geliştirdik. Bunun yanı sıra kamu kurumu ve özel kurumlar gibi firma ve şirketler için de kurumsal taşımacılık hizmetleri geliştirdik. Sizler de sunduğumuz profesyonel nakliye çalışmalarından ihtiyaçlarınız doğrultusunda talepte bulunun. İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye geneli taşımacılık ihtiyaçlarınız için nakliye çalışmaları saatler içerisinde başlanacaktır.