Maşallah Kaya

Maşallah Kaya

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1996 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 1 Kişi Seçti İstanbul / Bağcılar 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Maşallah Kaya Hakkında

Maşallah Kaya Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Şoförlü Araç Transfer kategorilerinde hizmet vermektedir.

İstanbul Evden eve nakliyat hizmeti olduğunda şehir içi veya şehirler arası kalite standartlarının çok üzerinden bir nakliye hizmeti sunabilen firmamız; sektörde lider en iyi marka konumuna erişmeyi başarmıştır. Hem İstanbul’da hem de istanbulun çevre ilçelerine gerekse türkiye’nin diğer illerine profesyonel şehirler arası evden eve nakliyat hizmetini sunabilme yeteneğine sahiptir. Yüzde %100 müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veriyoruz. Şehir içinde veya şehirler arası evden eve nakliyat hizmetini mükemmel ötesinde kalitede sunabilen firmamız; en son teknolojik ekipmanlara sahiptir. Sadece bu kadarla sınırlımıyız? Elbette Hayır diyoruz! İstanbul da Eşya depolama hizmetleri ve asansörlü evden eve nakliyat hizmetlerini de başarılı ve profesyonel bir şekilde sunmaktayız. Asansörlü ev nakliyesi hizmetlerini profesyonel bir anlayışla sunabilen firmamız; hizmet yelpazesini hergün geliştirmektedir.Sigortalı ev taşımacılık alanında da bir nakliye firmasından beklediğiniz tüm özellikler mevcuttur. Yenilikçi ve değer katan bir anlayışa sahip olan park evden eve nakliyat firmamız 7 / 24 saat kesintisiz bir ev taşıma hizmeti sizlere sunmaktadır.