İsa Boztaş

İsa Boztaş

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2002 Üyelik: Eylül 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Erzurum / Palandöken 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

İsa Boztaş Hakkında

İsa Boztaş Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Karadayı Nakliyat, ev taşıma sırasında yaşanan stresi en aza indirme amacı ile ev taşıyacak kişilere evden eve nakliye hizmetini en kaliteli şekilde sunma amacıyla kurulmuştur.

Ezurum ve Ankara’da bulunan ofisimiz üzerinden, İstanbul, ve ilçelerinde gerçekleştirdiğimiz tüm taşıma işlemlerini son teknolojileri kullanarak takip edebilmekteyiz.

Böylece hem kendi iş takibimizi kontrollü bir şekilde yaparak müşterilerimizi zor durumda bırakmıyoruz hem de müşterilerimizin güven içerisinde eşyalarının taşınmasını sağlıyoruz.

Taşımacılık sektöründe yıllardır süregelen deneyimlerimizin desteği sayesinde özveriyle çalışmaya devam ediyoruz. Sadece Ankara değil Türkiye’de bize ihtiyacı olan herkesin yanındayız.

Saygılarımızla.

Karadayı Nakliyat