İbrahim Yıldız

İbrahim Yıldız

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1997 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Yenimahalle 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

İbrahim Yıldız Hakkında

İbrahim Yıldız Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Uluslararası Nakliyat kategorilerinde hizmet vermektedir.

Taşınmak beraberinde yeni bir hayatı getirse de son derece yorucu ve zahmetli bir iştir. Eşyaların araca yüklenmesi ve ilgili alana götürülüp tekrar indirilmesi gibi işlemler insanı fazlası ile yormaktadır. Bu noktada özel olarak geliştirilen Uluşehir evden eve nakliyat hizmeti en kusursuz taşınmaların gerçekleşmesine olanak tanımaktadır. Bu hizmet kapsamında Çankaya, Yenimahalle, Keçiören gibi ilçelerde bulunan tüm evlerden taşınma gerçekleştirilmektedir. İşlemler son derece hızlı bir şekilde yerine getirilmekte ve nakliye esnasında eşyaların zarar görmesi özenli çalışmalar ile engellenmektedir. Bu sayede her zaman geriye aldığı hizmetten mutluluk duyan bireyler kalmaktadır.