Namlı Nakliyat

Namlı Nakliyat

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Ataşehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Namlı Nakliyat Hakkında

Namlı Nakliyat Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Namlı Nakliyat

1987 yılından beri istanbul şehir içi ve şehirler arası hizmet vermekte olan kurumsal bir aile şirketidir.

Sektörde yüksek başarılı bir grafik sergiliyor olmamızın temel nedenlerinden asla taviz vermediğimiz kalite politikamızdır. Sağladığımız organizasyon ve hizmetlerimizde birincil önceliği müşteri memnuniyetine ayırıyor, memnuniyetleri en üst düzeyde tutmaya azami gayret gösteriyoruz.

Memnuniyet içerikli müşteri geri bildirimlerini etkili bir şekilde yönetiyor, muhtemel sorunları bertaraf ederek mevcut kaynakları doğru kullanıp yüklenen eşyaları itinalı bir şekilde taşıyarak son derece sağlıklı işleyişlerle zamanında sorunsuz bir teslimat sağlıyoruz.

Şirket bünyesinde çalışan personellerin uyum içerisinde çalışmalarını sağlayıcı unsurları sürekli olarak takip ediyor, motivasyon arttırıcı etkinlikler düzenliyor, ekip ruhu ile hareket etme bilinci oluşturuyor, dolayısı ile son derece verimli ve sağlıklı sonuçlandırma yapabiliyoruz.

Hizmetlerimizden Bazıları Şu Şekilde

1.Mutfak malzemelerini sıfır beyaz kağıt, bant ve kolilerle kolilenir. (Kesinlikle gazete ve kullanılmış karton kutu kullanmıyoruz)

2.Televizyon ve ayna gibi daha hassas olan eşyalarınız kauçuk köşe koruma aparatları ile sarılır.

3.Taşındığını evde tüm eşyalar beyazlar aynı şekilde monte edilir kullanıma hazır şekilde sunulur.

4. Koltuk ,beyaz eşyalar ve özellikle yatak odası takımı özel üretim hava baloncuklu patpatlarla sarılır.

5. Her ekip içinde marangoz ve avize takabilen elektrik ustası bulunur.

6. Gardırop da ki askılı elbiseleriniz kırışmadan elbise kolilerine ve askılı dolaplar la taşınır.

7. Porselen kadeh, minyatür heykel ve antika eşyalarınız darbelere dayanıklı plastik kaplumbax kutularla taşınır.

8. Ücretsiz ekspertiz hizmeti verilir . (Eşyalarınız yerinde tespit edilir ve anlaşma sonrası ücretsiz karton kutu temin edilir)

9. Taşıma esnasında zarar gören herhangi bir eşyanız olursa şirket sigortamız tarafından karşılanır.

Deva Nakliyat