Cengizoğlu Nakliyat

Cengizoğlu Nakliyat

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2000 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Yenimahalle 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Cengizoğlu Nakliyat Hakkında

Cengizoğlu Nakliyat Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Uluslararası Nakliyat kategorilerinde hizmet vermektedir.

Cengizoğlu nakliyat 2000 yılında kurulmuş ve bügüne kadar hizmet vermekte olan kurumsal köklü bir nakliyat şirketidir. Her yaptığımız taşımada eşyayı nasıl aldıysak yine o şekilde bırakmaktayız. Tüm Türkiye’de hizmet vermekte olan firmamız müşteri odaklı bir çalışma sürmektedir.Müşterilerimizin istediklerini yapan ve müşteri memnuniyetli bir firma olmaktan gurur duyuyoruz.Uzman kadromuz ile eşyalarınız paketlenir ve demonte edilir her aracımızda 5 eleman bulunmaktadır 4 uzman eleman ve 1 de marangoz bulunmaktadır.Firmamız tamamen bütün eşyaların sigortasını HDI şirketi ile yapmaktadır.Sigortalı taşımamız sayesinde en ufak kırılan eşyalarınız karşılanmaktadır.

VERDİĞİMİZ HİZMETLER

Evden eve nakliyat

Şehirlerarası nakliyat

Asansörlü Nakliyat

Ofis & Büro taşımacılığı

Ankara evden eve nakliyat

Sigortalı eşya taşımacılığı

Kurumsal eşya taşımacılığı

İstanbul evden eve nakliyat

Ordu evden eve nakliyat

Balıkesir evden eve nakliyat

Gaziantep evden eve nakliyat

Ağrı evden eve nakliyat

Amasya evden eve nakliyat

Diyarbakır evden eve nakliyat

Osmaniye evden eve nakliyat

Konya evden eve nakliyat

İzmir evden eve nakliyat

Türkiye’nin 81 ilinde Profesyonel eşya transferi gerçekleştirmekteyiz.