ANKARA AYTEK NAKLİYAT

ANKARA AYTEK NAKLİYAT

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Yenimahalle 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

ANKARA AYTEK NAKLİYAT Hakkında

ANKARA AYTEK NAKLİYAT Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Ankara Aytek Evden Eve Nakliyat Ankara 'da Taşıma işlemlerinde Firma olarak her zaman kalite ve hizmeti ön plana çıkarmayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda taşıma yapmadan önce bazı ayrıntılı çalışmalar yaparak işimizi en az sorunla ve müşterilerimizi memnuniyet içerisinde bırakma gayreti içerisinde bulunmaktayız. Öncelikle taşıma işlemi için bizlere başvuran müşterilerimizin evlerine deneyimli ve tecrübeli Ekspertiz göndererek taşınacak olan eşyaların ve ürünlerin durumları kontrol edilir, nasıl bir araç ile taşınacağı ve taşıma sırasında hangi önlemlerin alınabileceği incelenir. Ayrıca ekspertizler taşıma işlemi için müşteriden talep edilecek olan ücreti de bu kontrol işlemlerinden sonra netleştirir. Ekspertiz sayesinde alınan bilgiler ile hem taşıma işlemi için kullanılacak araç ayarlanmakta , hem taşıma işlemi yapılacak olan eşyaların sigorta işlemleri tamamlanmakta hem de bölgeye gidecek taşıma ekibinin nasıl bir yük ile karşılacağı, nasıl bir güvenlik önlemi alacağı , nasıl bir paketleme yapacağı gibi bilgiler elde edilmektedir.

Ankara Aytek Nakliyat, ev eşyalarının nakliyesinde profesyonel bir taşıma sistemidir. Özünde eşyaların zarar görmeden bulundukları konumda sökümleri ve ambalajlamaları yapılarak başka bir eve nakliyesi ile tekrar montajları yapılarak kullanıma hazır hale getirilmesi işlemi mahiyetindeki Ankara Aytek evden eve nakliyat, uzman ve bu alanda eğitimli kadroyla hizmet veren bir firmanın sistemli organizasyonuyla mümkün hale gelmiş ve eşya sahibine herhangi bir zorluk bırakmadan taşınma işleminin gerçekleşmesini sağlamıştır..

Taşınma konusunu ciddi şekilde kolaylaştırsa da, işinin gerçekten ehli bir evden eve nakliyat firması bulabilmek oldukça zordur. Uzman kadrosu, kapalı kasalı evden eve nakliyat araçları ve kaliteli hizmet içeren kurumsal yapısı ile güven veren bir firma bulabilmek ciddi bir araştırma gerektirebilmektedir