Ali Aydogan

Ali Aydogan

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ekim 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Kayseri / Melikgazi 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Ali Aydogan Hakkında

Ali Aydogan Eşya Depolama , Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye , Ofis Taşıma , Şehir İçi Taşıma , Şehirler Arası Nakliye ve Uluslararası Nakliyat kategorilerinde hizmet vermektedir.

Nakliyat sektörünün öncüleri arasında yer alan Aydoğan nakliyat, evden eve nakliye alanındaki donanımını geliştirerek her geçen gün daha kaliteli bir nakliyat hizmeti sunmaktadır. Hizmetlerini Ulaştırma Bakanlığından verilmiş olan K3 yetki belgesi, lisanslı ev & ofis taşımacılığı belgesi ve tescillenmiş olan markası ile hizmet sunmakta olan firmamız, her türlü nakliyat işleminizi üst düzey bir özen ile gerçekleştirmekte ve müşterilerimizin bize duymuş olduğu güveni perçinleyerek yoluna devam etmektedir. İşletmemize ait belgelere buradan ulaşabilirsiniz. Kuruluşumuzun ilk günlerden bu yana yer aldığımız alandaki gelişmelerin her birini takip ederek hizmet alanımızı genişleterek Kayseri’ye ve Türkiye’ nin diğer illerine, şehir içi ve şehirlerarası nakliye hizmeti sunabilmemiz mümkün olmuştur.

www.aydoganevdenevenakliyat.com

Site adresimizden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz