Lider Teknik Servis

Lider Teknik Servis

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2012 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Bağcılar 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Lider Teknik Servis Hakkında

Lider Teknik Servis Beyaz Eşya Servisi kategorisinde hizmet vermektedir.

Lider Teknik Servis olarak İstanbul Avrupa yakası ilçelerindeki tüm semt ve mahallelere hızlı teknik servis hizmeti sunmaktadır. Uzun yıllardır edindiğimiz sektör tecrübemiz ile müşterilerimizin memnuniyeti için çalışmaktayız.

Arçelik, Beko, Bosch, Ariston, Profilo, Hotpoint, AEG, Electrolux, Vaillant, Baymak, Demirdöküm, Alarko, Berussa, Philips, Siemens, Vestel, Samsung gibi her markann ürünleri için beyaz eşya, alanında özel servis hizmetimiz bulunmaktadır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Kurutma Makinesi, Ankastre ürünleri tamiri, tüm montaj ve yer değişim işlemleri için tecrübeli ekibimizle servis hizmeti vermekteyiz.

Servisimiz Pazar hariç tüm günler, müşterilerimize tam zamanlı olarak destek sağlamaktadır. Ücretsiz çağrı hattımız üzerinden detaylı bilgi ve randevu alabilirsiniz.