BTY TEKNİK

BTY TEKNİK

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2004 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Başakşehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

BTY TEKNİK Hakkında

BTY TEKNİK Bilgisayar ve Laptop Tamiri ve TV Tamiri kategorilerinde hizmet vermektedir.

Elektronik firması olarak, kaynakları iyi yönetip, verimliği arttırarak hizmetlerimizin müşterilerimize en uygun maliyette ulaşmasını sağlamak misyonumuzun bir parçasıdır. Servisimiz, bünyesinde çalıştırdığı personelin bilgi ve becerilerini arttırarak siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi kendisine görev edinmiştir.

Misyonumuz

Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kesintisiz, hızlı ve güvenilir hizmetleri sunmayı ve eksiksiz müşteri memnuniyetini amaç edinmiştir. Servis olarak müşterilerimizin Televizyon ve diğer servis maliyetlerini düşürmek, yerinde teknik servis hizmeti vermek, zaman kaybını minimuma indirmek ve güvenli bir servis hizmetini kendine prensip edinmiştir.

Vizyonumuz

Elektronik sektöründe müşterileri için en hesaplı çözümleri sunmayı kendisine görev edinen servisimiz için en önemli öncelik müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda kendisini geliştirmek ve farkını göstermek için çağın yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan servisimiz sürekli kendisini yenilemektedir.