Decozoom İçmimarlik

Decozoom İçmimarlik

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1997 Üyelik: Eylül 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İzmir / Foça 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Decozoom İçmimarlik Hakkında

Decozoom İçmimarlik Banyo Dolabı , Banyo Tezgahı , Çardak ve Kamelya , Dolap Yapımı , Hazır Mutfak , Kitaplık , Mobilya Boyama ve Cila , Mobilya Montajı Tamiratı , Mutfak Dolabı Yapımı , Mutfak Tezgahı , Ofis Mobilyası , Özel Mobilya Yapımı , Raf ve Dolap Sistemleri , TV Ünitesi , Yatak Başlığı Kaplama , Yatak Başlığı Yapımı ve Yemek Masası kategorilerinde hizmet vermektedir.

Mobilya Tasarımı ve Uygulama Hizmeti

DECOZOOM, tasarladığı mobilya ve ürünler ile her mekana ve kullanıcıya ulaşmayı hedeflemektedir. Uygulanan ürünler, en iyi malzeme ve işçilik ile ihtiyaca ve estetik kaygılara uygun tasarımın birleşmesiyle oluşturulur.

DECOZOOM ürünlerini; geçmişten ilham alarak, geleneksel mobilya tekniklerine ve ince ustalığa duyulan sadakat ile kendi atölyelerimizde üretiyoruz. Modern, özgün, iyi tasarlanmış ürünler, geleneksel yöntemlerle elde hayat buluyor.

Uygulama Denetimi ve Kontrolörlük Hizmeti

Uygulama denetimi hizmetimiz, mimari projeleri hazırlanmış işlerde işveren adına imalatların, piyasa araştırmalarının ve malzeme seçimlerinin yapılmasını kapsamaktadır. Mimarlarımız taşeronların atölye ve şantiye uygulamalarını denetleyerek işin projelere ve yerine uygun olarak yapılmasını kontrol ve koordine eder.