Bmt ev concept ltd sti

Bmt ev concept ltd sti

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2011 Üyelik: Haziran 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Yenimahalle 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Bmt ev concept ltd sti Hakkında

Bmt ev concept ltd sti Ahşap Pencere , Banyo Dolabı , Banyo Tezgahı , Çardak ve Kamelya , Dolap Yapımı , Hazır Mutfak , Kitaplık , Mutfak Dolabı Yapımı , Mutfak Tezgahı , Ofis Mobilyası , Özel Mobilya Yapımı , Raf ve Dolap Sistemleri , Stand Tasarım ve Kurulum , TV Ünitesi ve Yemek Masası kategorilerinde hizmet vermektedir.

Firmamız; 2011 yılından itibaren faaliyette bulunmaktadır. Deneyimli, genç ve dinamik kadromuzla ahşap tasarım, inşaat ve uygulamada ki bilgi birikimimizi ve iş deneyimimizi müşterilerimizle paylaşıyoruz.

Müşterilerimizden gelecek talepler doğrultusunda, projelendirmeden başlayıp anahtar teslimine kadar geçirilen sürecin tüm aşamalarında uzman ekibimizle, aldığımız projeleri en kaliteli şekilde yönetiyor ve taahhüt ettiğimiz zamanda teslim ediyoruz.

Ahşap tasarım, inşaat ve uygulama konularında son teknolojileri kullanarak, çağdaş ve kaliteli işlerle %100 müşteri memnuniyeti olan misyonumuza ulaşabilmek için, kendini sürekli geliştiren dinamik ekibimizle, projeleri en kaliteli şekilde yönetip en kısa sürede teslim etmeyi vizyon olarak görüyoruz.