SHOYO DESIGN

SHOYO DESIGN

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ocak 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Çekmeköy 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

SHOYO DESIGN Hakkında

SHOYO DESIGN Broşür Katalog Tasarımı , Grafik Tasarım , Kurumsal Kimlik & Kartvizit , Logo Tasarımı , Reklam & Banner Tasarımı ve Sosyal Medya Yönetimi kategorilerinde hizmet vermektedir.

Shoyo, işletmelerin ve markaların iş geliştirme, kurumsallaşma, ürün geliştirme, sosyal medya ve dijitalleşme süreçlerini yöneten genç, dinamik, yaratıcı bir ajansdır.

Sahip olduğumuz enerji, yenilikçi çalışma stratejisi ve birikim sayesinde sadece tek bir sektörde değil ticaret, sağlık, teknoloji, inşaat, enerji, bankacılık, tekstil, eğitim, etkinlik, turizm gibi sektörlerinde onlarca müşteriye başarılı bir şekilde hizmet verebilmekteyiz. Shoyo iyi fikrin gücüne inanır ve çalışmalarının asıl kaynağı fikirdir. Sahip olduğu sektörel bilgiyi trendlerle birleştirip geliştirerek müşteriler için en iyi tasarımı yapar ve iş modellerine entegre eder.