Marka Uzmanım

Marka Uzmanım

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2015 Üyelik: Ocak 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Etmiyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Çankaya 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Marka Uzmanım Hakkında

Marka Uzmanım Marka Patent Tescil kategorisinde hizmet vermektedir.

Marka Uzmanım İle Fikirleriniz değerlidir.

Onlara sahip çıkmak ve size en iyi uzmanlığı sunmak için buradayız.

Marka Uzmanım olarak sınai mülkiyet kapsamında özellikle marka tescili alarak ticaret hayatına yeni başlayacak küçük ve orta ölçekli birçok tüzel ve gerçek kişiye sıradan bir danışmanlık veya marka vekilliğinin ötesinde kapsamlı bir uzmanlık vermek amacıyla yola çıkmıştır. Bu kapsam özellikle markalaşma konusunda talebi olan halihazırda işletme olarak faaliyetlerine devam eden veya yeni bir girişim başlatacak herkes için etkili bir şekilde sonuç odaklı hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Marka Uzmanım marka süreçleri ile birlikte diğer tüm sınai mülkiyet ürünleri; Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Tanınmış Marka, Coğrafi İşaret vb. ürünler ile ilgili klasik müvekkil vekil ilişkisinin ötesinde sadece süreç yönetimi ile kalmaz. Tüm detayları en şeffaf şekilde sizlere aktarmak, geleceğe dair bu ürünlerin kullanımı için gereken tüm alt yapı ve eğitimler ile birlikte gelecekte izlenmesi gereken yaklaşımlar konusunda detaylı danışmanlık vermeyi hedeflemektedir.

Marka uzmanım tüm süreçleri yönetirken tüketici ihtiyaçlarına öncelik vermekte ve hizmet yaklaşımını bu nedenle en uygun fiyatlandırma seçenekleriyle Uzmanımol Paketleri ile alternatif çözümler sunmaktadır. Her şeyden önce çözüm odaklı geliştirilebilir ve sürdürülebilir hizmetler ile danışmanlık sürecini farklı boyutlara taşıyarak faydayı en üst seviyede tutmayı amaçlamaktadır. Güven öncelikli, Profesyonel yaklaşım odaklı, Detaycı, Müşteri adına hassas, Bilim, Teknoloji, Bilişim ve Tasarım Dünyasını yakından takip eden ve bunu iyi kullanan, Hizmet ve İletişim Modeli ile rakiplerinden fark edilir derecede ayrılan, iddialı ve büyük hedefleri olan yenilikçi ve idealist bir iş modeliyiz. Gittikçe daha da artan sıcak rekabet ortamında, işin ta başından elinizi güçlendiriyor, olası riskleri hesaplıyor, paylaşıyor ve önlem almanızı sağlıyoruz.