RANİL MOTORS

RANİL MOTORS

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sarıyer 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

RANİL MOTORS Hakkında

RANİL MOTORS Araç Kaplama kategorisinde hizmet vermektedir.

Arabanız yeni ve parlak görünür ---

PPF, aracınızın boyası’nın yeni ve parlak görünmesini sağlayan koruyucu bir tabaka ekleyerek parlaklık katmaktadır.

Boyanız için çizilmeye karşı koruma sağlar ---

Belki de PPF’nin en büyük faydalarından biri, arabanızın boyası için çizilmeye karşı korumadır. Pas, bir çizik içine nem girdiğinde meydana gelir ve boyanızda çatlama ve kabarcıklar gibi daha büyük sorunlara yol açabilir. Film ile çizikler boyaya ulaşamaz ve filmlerimizin çoğu kendi kendini iyileştirme özelliğine sahiptir.

Kendi kendini iyileştiren özelliklere sahiptir ---

Yüzeye biraz ısı uygulaması ile, filmlerimizden bazıları hafif çizikleri ve girdap izlerini kendi kendine iyileştirecektir.

Görünmez koruma ekler ---

Deneyimli ve Profesyonel ekibimiz ile işlem uygulandığında şeffaf filmler fark edilmemektedir.

Renk solmasını ve lekeleri önler ---

Vaocar filmleri leke tutmaz ve UV ışınlarına maruz kaldığında sararma yapmaz. Aslında PPF, orijinal boyanızın daha uzun süre dayanmasını sağlamak için boyanızı zararlı UV ışınlarından korumaya yardımcı olmaktadır.

Aşınma ve yıpranmayı önlemeye yardımcı olur ---

Kaya parçaları, araç sahipleri için her zaman bir endişe kaynağı olmuştur. PPF, kaya parçalarına ve çizilmelere karşı korumaya yardımcı olmaktadır.

Aşınma ve yıpranmaya karşı korur ---

Boya koruma filmi, dış yüzeyi ve boyayı aşınma ve yıpranmaya karşı korumaktadır.

Temizlemeyi kolaylaştırır ---

Boya koruma filmi polen, toz ve kiri itmeye yardımcı olmaktadır. Her zaman su ve yıkama gerektirmeyerek temizleme işlemini kolaylaştırmaktadır.