Sıddık Erol

Sıddık Erol

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Çankaya 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Sıddık Erol Hakkında

Sıddık Erol Eşya Taşıma , Evden Eve Nakliye ve Şehirler Arası Nakliye kategorilerinde hizmet vermektedir.

Ankara evden eve nakliyat firmamız, verilen hizmet karşılığı alınacak ücrete en büyük önemi vermekten ziyade, öncelikli olarak kesin ve net bir memnuniyet verecek çalışmayı yapıp kazanacağı parayı son kuruşuna kadar haketmeyi amaçlamakta, ayrıca değerli müşterilerini kesinlikle bir defalık müşteri olarak görmemektedir.

Müşteriye hizmet kalitesine verdiğimiz önem bizlere aynı müşterimizden belki yıllar sonra olsa da tekrar alınan taşınma işi olarak geri dönmektedir. Ev taşıma veya ofis taşıma hizmetlerimizden memnun kalmış müşterilerimiz ayrıca nakliye firmamızı başkalarına da tavsiye ederek referanslı iş yapmamıza neden olmaktadırlar. Bu gibi sebeplerden ve daha bir çok yararından dolayı her zaman “önce müşteri memnuniyeti” diyoruz ve bu ilkemizden asla taviz vermiyoruz.