ÇA-ÇA OTO KURTARMA

ÇA-ÇA OTO KURTARMA

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Mayıs 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Bursa / Osmangazi 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

ÇA-ÇA OTO KURTARMA Hakkında

ÇA-ÇA OTO KURTARMA Araç Kurtarma , Şehir İçi Taşıma ve Şoförlü Araç Transfer kategorilerinde hizmet vermektedir.

ÇA-ÇA OTO KURTARMA isimli firmamız Bursa’da yol yardım olarak hizmet vermektedir. Verdiğimiz hizmetler ile yol yardım alanındaki mağduriyetlerinizi kısa süre içerisinde gidermek.

Aracınız trafikte bir kazaya karışabilir, sebebini bilmediğiniz bir durumda hareketsiz kalabilir. Bu tür durumlarda yakınlarınızdan yardım alıp aracınızı halat ile başka bir araca çektirmeye çalışmak son derece ilkel bir yöntemdir; sizin ve trafiktekilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atar. Bu tür durumlarda profesyonel bir yol yardım firmasından destek almanız en sağlıklı çözümdür. Bursa yol yardım alanında hizmet veren firmamızdan profesyonel yol yardım desteği alabilirsiniz. Deneyimli şoförlerimiz, donanımlı kurtarma araçlarımız ile mağduriyetinizi en kısa süre de gideririz.

Yol yardıma ne zaman ihtiyaç duyacağınız belli değildir. İhtiyaç duyduğunuz her an size hizmet verebilmek için firmamız 7/24 açıktır. Geniş hizmet gücümüz sayesinde her an yol yardım desteği size en kısa sürede ulaştırılır.