FAHRETTİN GÜBÜL

FAHRETTİN GÜBÜL

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1993 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Ataşehir 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

FAHRETTİN GÜBÜL Hakkında

FAHRETTİN GÜBÜL Banyo Dolabı , Dolap Yapımı , Hazır Mutfak , Kitaplık , Mobilya Montajı Tamiratı , Mutfak Dolabı Yapımı , Ofis Mobilyası , Özel Mobilya Yapımı , Raf ve Dolap Sistemleri , Stand Tasarım ve Kurulum , TV Ünitesi , Yatak Başlığı Yapımı ve Yemek Masası kategorilerinde hizmet vermektedir.

https://gubulmobilya.com/

Mobilya sektöründen 30 yıllık deneyimi ile hizmet veren GÜBÜL MOBİLYA olarak mobilya montaj, mobilya tamiri ve mobilya imalatı hizmetlerinizde her zaman yanınızdayız.

Mobilya imalatı, mobilya tamiri ve mobilya montajı konusunda ekibimiz sizlere en uygun fiyat garantisini sunacaktır. Verilen hizmetlerin hepsi mobilya imalatı, mobilya tamiri ve mobilya montajı, makul fiyatlandırma içinde hesaplanarak sizlere sürpriz fiyatlar çıkarmayan Gübül Mobilya, iş başlamadan önce sizlere fiyat vermektedir.

Uygun fiyat politikamız ve ürün kalitemizle sektördeki etkinliğimizi devam ettiriyoruz. Kendini sürekli müşterilerin ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda yenileyen ve geliştiren bir marka olarak, yeni hedeflerimizle emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. İstanbul genelindeki tüm müşterilerimize ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Sunduğumuz modern ürün ve hizmetleri; kalite, uygun fiyat ve müşteri odaklı

yaklaşımımızla tüketicilerimizle buluşturmak ve satış öncesi ve sonrası

hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmak için var gücümüz ile çalışıyoruz.

Uzman ekibimiz sizler için mobilyalarınızın hangi konuda tamir edilmesi veya

montaj yapılması gerekiyorsa o konuda profesyonel şekilde sizlere en iyi hizmeti

veriyoruz. Blogumuzdan haberlere göz atamanızı tavsiye ederiz.