TEK VATAN ÇELİK KAPI

TEK VATAN ÇELİK KAPI

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1993 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Bayrampaşa 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

TEK VATAN ÇELİK KAPI Hakkında

TEK VATAN ÇELİK KAPI Çelik Kapı kategorisinde hizmet vermektedir.

1993 yılında İstanbul'da çelik kapı sektörüne imza atan en hızlı ve en kısa sürede İstanbul'un bütün noktalarına ulaşıp çelik kapı piyasasında isminden sıkça bahsettiren bir firma haline gelmiştir.

Alt yapısını tamamen kalite ve güvenilir ürünlerle oluşturup müşteri memnuniyeti, konfor, estetik ve güvenlik adına emin adımlarla ilerlemektedir. Mağazamızda kullanılan malzemeleri büyük bir titizlikle seçerek kaliteyi güveni ve zamanında teslimatı ilke edinmiş olup, zengin renk ve modellerle hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır.

Takdir edersiniz ki yapılara belki bir kere alınacak olan ve sevdiklerinizin ve sizin can ve mal güvenliğini koruyacak olan çelik kapılarda kullanılan kilit, sac, ahşap ve aksesuarlar ürünün hem dayanıklı hem de ömrünün uzun olmasını belirlemektedir. Biz de bu noktada bilinçli ve parasına değer veren tüketicilerin arayacağı kalite ve standartları sağlamaya özen göstermekte ve bunu da kalite belgelerimizle ve 2 yıl garantimiz ile desteklemiş bulunmaktayız.

Firmamızda sunduğumuz hizmet kalitesi, kusursuz işçilik ve kaliteli ham madde ile doğru orantılıdır. Bu sebeple sizlere her zaman kusursuz ve kaliteli hizmet sunmak için, tüm çalışma arkadaşlarımızla faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Sizlerin de evlerinizde, yapılarınızda ve projelerinde kaliteli imalat ve montaj işlemi gerçekleştiren, güvenilir ve köklü bir firmadan çelik kapı hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://tekvatancelikkapi.com/