Bilge Doğan

Bilge Doğan

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2014 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Antalya / Muratpaşa 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Bilge Doğan Hakkında

Bilge Doğan Köpek Eğitimi kategorisinde hizmet vermektedir.

2014 yılından beri Pozitif Köpek Eğitmeni olarak çalışmaktayım. çoğunlukla küçük ırk çocuklarla çalışıyor olsamda, sert ve katı olmamak kaydıyla farklı ırklarla da çalışmaktayım.. Mesleğe adım attığım ilk şehir Ankara, şu an Antalya'da hizmet vermekteyim. Uzmanlaştığım alan küçük ırklarda agresyon, ısırma ve ataklar, Sosyalizasyon. Bununla birlikte Temel itaat Eğitimleri ve başlangıç safhası olan tuvalet eğitimi de vermekteyim.

Köpek eğitimi sanılanın aksine sadece köpekle çalışarak değil, ailelerin de bakış açısına dokunduğumuz, topyekün bir disiplin oluşturduğumuz bir konu. Bu bağlamda tüm eğitimlerimde ailede çocukla ilgilenen kim varsa eğitimin 15.günü itibari ile birlikte çalışarak eğitimimiz devam ediyoruz. Eğitim sonunda her aileye özel hazırlanan çalışma programı ve yönlendirmelerim ile eğitim programımızı tamamlıyoruz.

Hayatınıza büyük anlamlar yükleyerek dahil ettiğiniz çocuğunuzun sizlerle daha sağlıklı ilişkiler kurmasını istiyor, yapmış olduğunuz ve/veya yapacak olduğunuz hataların önüne geçerek gerçek bir lider ve ebeveyn olmak istiyorsanız dilediğiniz zaman bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Saygı ve sevgilerimle

Pozitif Köpek Eğitmeni

Bilge Doğan