Zete Elektronik Güvenlik Sist. ve Eğitim Danış. Tic. Ltd. Şti.

Zete Elektronik Güvenlik Sist. ve Eğitim Danış. Tic. Ltd. Şti.

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2009 Üyelik: Eylül 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sancaktepe 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Zete Elektronik Güvenlik Sist. ve Eğitim Danış. Tic. Ltd. Şti. Hakkında

Zete Elektronik Güvenlik Sist. ve Eğitim Danış. Tic. Ltd. Şti. Alarm Sistemleri ve Kamera Sistemleri kategorilerinde hizmet vermektedir.

2009 yılında kurulan Zete Elektronik Türkiye bölgesinde lider Güvenlik Sistemleri sektöründe sınırsız hizmet ve çözüm sağlayan şirketlerinden biridir. Büyük ticari ve perakende mülkler konusunda uzmanız.

İstanbul merkezli, sektörümüzün en özverili, deneyimli ve profesyonel kadrosunu hem içeride hem de sahada gururla istihdam ediyoruz. Yerel olarak son teknoloji ürünü mühendislik, servis, destek ve depo tesisleri sunuyoruz. Tesisinize hızlı ve verimli bir şekilde kurulum, destek personeli, servis ekipmanı ve eksiksiz bir malzeme ve yedek parça yerleştirebiliriz.

Notifier, SD3, Siemens, System Sensor, Tanda, Teknim, Teletek, Detnov, Esser,Global Fire, Hochiki, Honeywell,Kentec,Mavili,Morley ... ,Axis,Milestone,Senstar,Pelco,Dahua,Hikvision ...,Pardox ...,Tansa,Özhat,BFT,Rosslare,Meyer,Yale ..., gibi birçok marka ile destek ve çözümler sunmaktayız