İbrahim Dağcı

İbrahim Dağcı

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2010 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Gaziantep / Şehitkamil 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

İbrahim Dağcı Hakkında

İbrahim Dağcı Akıllı Ev / Bina Sistemleri , Alarm Sistemleri , Aydınlatma Sistemleri , Elektrikçi ve Kamera Sistemleri kategorilerinde hizmet vermektedir.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Teknik Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun oldum. Lise eğitimim sırasında teknik çizim dersleri ve atölye derslerini eksiksiz tamamladıktan sonra, tatillerde fırsat buldukça gönüllü olarak hastahane,okul,avm,konut,otel vb. projelerde anahtar teslim tüm elektrik işlerinde teknisyen olarak görev aldım. Sadece proje aşamasında değil,proje bitiminde bakım-onarım süreçlerinde de görev aldım.Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Meslek Yüksek okulunu özel sebeplerden ötürü bitiremedim. Mesleğimi gerçekten severek yapıp, yaptığım işten keyif almaktayım.Zaten okul dönemimde de kendi isteğimle gönüllü olarak çalışmam mesleğimi sevdiğimin göstergesidir. Deneyim olarak kendime güvenmekteyim.İslerinizi temiz ve titizlikle yapabilecegime Emin olabilirsiniz,iyi günler dilerim.