Turan Ahlt

Turan Ahlt

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2017 Üyelik: Mart 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaylı E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Kağıthane 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Turan Ahlt Hakkında

Turan Ahlt Cam Kapı , Cam Tavan Pencere Sistemleri , Dekoratif Ayna , Lamine Cam , Masa Camları ve Ofis Cam Bölme kategorilerinde hizmet vermektedir.

Gelen müşteri talebi ,araştırmalarımız , deneyimlerimiz ve uygulamalarımız sonucunda cam filmi Dijital baskı , baskılı dekoratif ürünler uygulamasında belli bir noktaya ulaştık.

Uygulamadaki uzmanlığımız , teknik ve satış ekibimiz ile Dünya’ya hizmet veriyoruz.

Uyguladığımız filmler ile ;

- Güvenlik Cam Filmi ;

Hızla artmakta olan toplumsal olaylara karşı ; kapalı yaşam alanları ve iş yerlerimizi koruma altına alır. Cam filmi'nin yapışkan tabakası pencere camının iç tarafıyla reaksiyona girer ve böylece cam parçaları da güvenlik cam filmi'ne yapışık kalır. Bombalama ya da patlama olaylarında insanları uçan cam parçacıklarından korur, zorla giriş ya da hırsızlık olaylarını engeller. İşiniz ve çalışanlarınız için çığır açan güvenlik, emniyet ve koruma teknolojisi.

- Güneş Kontrol Cam Filmi ;

Küresel ısınma ile artan ısıtma/soğutma masraflarını azaltmak , Isıtma ve havalandırma masraflarınızda gerçek bir etki yaratmak için camlarınızda sessizce ve çok çalışır. Çevresel etkinizi azaltmak için yenilikçi, kolayca uygulanan bir yol.Güneş enerjisinin % 80’ ini engeller ve yazın klimaların verimini artırır. Bazı tipleri izolasyon da sağlayarak ısıyı içeride tutar. Böylece enerji verimliliğini artırırken, elektrik, gaz gibi yakıt masraflarından tasarruf sağlayarak tüketim maliyetinin azaltılması sağlanır. Bütün bu faydalar da binanızın değerini önemli oranda artırır. Metalize olmayan nanoteknoloji daha önce elde edilemeyen düzeyde ısıya karşı koruma, optik netlik ve estetik görünümlü pencereler sağlar.

Dekorasyon Cam Filmi;

Dekoratif filmler ile tanıştığınız andan itibaren bu filmlerin benzersiz olduğunu göreceksiniz. Bu filmler çok daha uygun maliyetlerle camlara özel bir işlemden geçmiş gibi kendinden desenli görünmesini sağlar ve cam kırıldığında dağılmasını önleyerek can güvenliliğini artırır. Canlı renkleri görsel efektleri grafik desenleriyle işyerleri evlerin cam yüzeylerine sınırsız dizayn alternatifleri sunmaktadır.

Dijital Baskı ve Basılı Dekoratif Ürünler;

Dijital baskı konusundaki tecrübemiz , uzman kadromuz ve en son teknoloji baskı sistemlerini kullanmamız sayesinde hedeflediğiniz projelerin tasarımdan uygulama aşamasına kadarki tüm adımlarında size çok yönlü hizmetler sunuyoruz. Belirlenen mekanlarda ve alanlarda projenizin daha çok öne çıkabilmesi ve dayanım süreleri için gerekli materyalleri belirler ve uygulamalarınızı bu yönde tamamlarız. Yüksek çözünürlükteki baskı kapasitemiz, geniş ürün yelpazemiz ve montaj aplikasyon ekiplerimiz ile iç mekan ve dış mekan ayrımı yapmadan hızlı, güvenilir ve kalite garantili çözümler sunuyoruz. Kurumsal kimlik ürünlerinize yada konseptlerinizde kullandığınız basılı ürünlerin kalitesi marka imajınızın bir yansımasıdır. Kullanılan ürünler seçilen ürün ve baskı sisteminden üstün görüntü kalitesine kadar tüm süreçlere önem veriyor, uygulama aşamasına kadar takip ediyoruz.