Decozoom İçmimarlik

Decozoom İçmimarlik

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 1997 Üyelik: Eylül 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İzmir / Çeşme 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Decozoom İçmimarlik Hakkında

Decozoom İçmimarlik Açılır Tavan Sistemleri , Cam Balkon Sistemleri , Ferforje Balkon , Kış Bahçesi ve Teras Kapatma kategorilerinde hizmet vermektedir.

DECOZOOM İçmimarlık,konut,ofis, otel,villa, satış ofisi, örnek daire gibi geniş bir yelpazede mimarlık, iç mimarlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir. İş yaşamını 2019 yılına kadar İstanbul’da sürdüren firma 2019’un başından itibaren İzmir ve İstanbul konumlu olarak projeler üretmektedir. Deneyimli ve dinamik ekibiyle küçük ve büyük ölçekli projeler üreten DECOZOOM , 23 yıllık hizmet kalitesi ile sürekliliği ve güvencesi ile kullanıcıyı tasarımının merkezine koyan, nitelikli Mimari ve İçmimari konseptlerinin en doğru şekilde hayata geçirilmesini hedefler. Sektörün en çok ihtiyaç duyduğu ‘’ imalata yönelik proje üretimi ‘’ alanında faaliyet gösteren DECOZOOM, tasarım geliştirme, disiplinli proje koordinasyonu, uygulama ve detay projeleri ile çizim ve dokümantasyon hazırlığı, imalat çizim ve şantiye kontrollüğü hizmetlerini sürdürmektedir.

HİZMETLER

Proje ve Tasarım Hizmeti

Hayalinizdeki mekanın veya yaptırmak istediğiniz özel ürün (Mobilya,Aksesuar,Vitrifiye, Demir imalatları vs. ) tasarımının, tasarım ve proje aşamalarını kapsamaktadır. Bu aşamaları şu şekilde özetleyebiliriz.