BY TREND GÖLGELENDİRME VE CAM SİSTEMLERİ

BY TREND GÖLGELENDİRME VE CAM SİSTEMLERİ

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sancaktepe 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

BY TREND GÖLGELENDİRME VE CAM SİSTEMLERİ Hakkında

BY TREND GÖLGELENDİRME VE CAM SİSTEMLERİ Açılır Tavan Sistemleri , Cam Balkon Sistemleri , Kış Bahçesi , Tente ve Branda ve Teras Kapatma kategorilerinde hizmet vermektedir.

2008 yılından bugüne gelen iş tecrübemiz, mesleğinde yirmi yılı aşkın deneyimi bulunan ustalarımız ve genç, dinamik çalışma arkadaşlarımız ile sizlere evlerinizin konfor ve sıcaklığında ekstra yaşam alanları hizmeti veriyoruz.

Evlerinizin, iş yerlerinizin, bahçelerinizin olumsuz hava koşulları vb. durumlarda kullanıma uygun olmayan alanlarını yeniden inşa ediyor, sizlere dört mevsim kullanılabilirlik vaad ediyoruz.

En önemli ilkesi müşteri memnuniyeti olan firmamızın en büyük referansı yapmış olduğumuz projeler ve kazandığımız gönüllerinizdir.

Bu doğrultuda her geçen gün büyüyen müşteri ağımız ile sektörümüzün öncü firmalarından biri olmayı hedeflerken en ön planda tuttuğumuz unsurlar müşteri memnuniyeti ve yapılarımızın sağlamlığıdır.

By Trend Pergole Gölgelendirme ve Cam Sistemleri olarak tercihlerinize göre geniş ürün yelpazemizle hizmetinizdeyiz.

HİZMETLERİMİZ

- Tüm yapılarımız 5 yıl firmamız tarafından güvencemiz altındadır.

- Ücretsiz keşif için bizi arayınız.

- Mimari 3 Boyutlu modelleme ile yapılarınızı tercihleriniz doğrultusunda ön izleme imkanı sunmaktayız.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Sabit Hat: 216-498-40-52

Gsm: 553-721-05-52 / 530-480-05-52

Akpınar Mah. Malkoçoğlu cd. No.109/1 Sancaktepe/İstanbul

NOT: İşimizin ve emeğimizin arkasındayız. Sabit hattı ve yeri belli olmayan işletmelere güvenmeyiniz. TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ MEVCUTTUR. ARAYIN DANIŞIN DETAYLARI ÖĞRENMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.