İstanbul iyi temizlik

İstanbul iyi temizlik

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Küçükçekmece 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

İstanbul iyi temizlik Hakkında

İstanbul iyi temizlik Cam Temizliği , Dezenfeksiyon , Dış Cephe Temizliği , Ev Temizliği , İnşaat Sonrası Temizlik , Koltuk Temizliği , Ofis Temizliği , Yatak Yıkama ve Yerinde Halı Yıkama kategorilerinde hizmet vermektedir.

“İstanbul İyi Temizlik” firması 2012 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Yıllardır siz değerli müşterilerimize temizlik hizmeti vermekten mutluluk duymaktayız. %100 Müşteri memnuniyeti ve 140+ personelimiz ile hizmetinizdeyiz… İstanbul’Avrupa yakasında hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz hizmetler ve hizmet bölgelerimiz hakkında detaylı bilgi için ana menüden ilgili sayfalara ulaşabilirsiniz.

VİZYONUMUZ

İstanbul İyi Temizlik firması, çağın gereklerine uygun bir şekilde temizlik hizmeti sunmayı hedef edinmiştir.Yıllar içerisinde sektörün köklü firmaları arasında yerini almayı ve Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ

Siz değerli müşterilerimizin vaktinizi geçirdiğiniz ev,ofis , fabrika gibi ortamların temizliğini beklentilerinizin üzerinde gerçekleştirerek sizlere temiz ve ferah ortamlar sunmak misyonumuzun en önemli parçasıdır.