Tts grup

Tts grup

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2016 Üyelik: Ağustos 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Ankara / Mamak 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Tts grup Hakkında

Tts grup Cam Temizliği , Dezenfeksiyon , Dış Cephe Temizliği , Ev Temizliği , İnşaat Sonrası Temizlik ve Ofis Temizliği kategorilerinde hizmet vermektedir.

Ankarada hizmet veren firmamız TTS GRUP

temizlik Ankara ve çevre illerde siz değerli müşterilerimizin temizlik ihtiyaçlarına çözüm bulmaktadır. Garantili temizlik anlayışıyla yaşam alanlarınızın ve işyerlerinizin temizliği güvenli ellerde. Uygun temizlik fiyatları ile hem bütçenizin hem de yaşam alanlarınızın dostuyuz. Sizlere fazladan zahmet hiçbir zahmet bırakmayacak şekilde işimize özen gösteriyoruz. Uzman ekibimiz uygun ve kaliteli ekipmanlar ile sertifikalı temizlik hizmeti vererek siz değerli müşterilerimiz tarafından yüksek müşteri memnuniyeti ile ödüllendirilmiştir. İşyerlerinizi ve evlerinizi bir başkasına emanet etmenin ne kadar zor olduğunuz farkındayız. Bu sebeple referanslarımızı incelemeniz ve bizimle yüz yüze görüşmeniz firmamızı ve profesyonellik anlayışımızı tanımanızı sağlayacak ve bize olan güveninizi arttıracaktır. Sizlerin hassasiyetlerini çok iyi biliyoruz. Sağlıklı bir yaşamı gerek şartlarını sektöre girdiğimiz ilk günden bu güne kadar aynı titizlikle sağlıyor ve sizlerin güvenini kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hijyenik ve Güvenilir temizlik size bir telefon kadar yakın.

internet adresimiz

http://ttsgrup.com/

intagram adresimiz

https://www.instagram.com/tts_grup/