Elif Halı Yıkama

Elif Halı Yıkama

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Eylül 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Sakarya / Erenler 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Elif Halı Yıkama Hakkında

Elif Halı Yıkama Halı Yıkama , Koltuk Temizliği , Perde Yıkama , Stor Perde Yıkama Temizleme , Yatak Yıkama , Yerinde Halı Yıkama ve Yorgan Battaniye Yıkama kategorilerinde hizmet vermektedir.

Koltuklarınızı Alman malı Karcher marka buhar makinesi , endüstriyel 3 motorlu vakum makinesi, ıslatma işlemi için dezenfeksiyon makinesi(pülverizatör), lekelere özel farklı markalardan leke sökücüler, sektörün en kaliteli profesyonel halı yıkama şampuanı, özverili ve kibar çalışanlarımızla pandemi koşullarına uygun şekilde özenle her koltuk tipini özel olarak temizleriz. Buhar makinemiz 140 santigrat derece buhar ile mikrop ve virüslerin %99'a kadarını yok etmektedir, buna bilimsel araştırmalara göre maksimum 96 santigrat derece de yaşamını sürdürebilen korona virüsü de dahildir. Ayrıca firmamızda 2021,2022 yıllarında üretilen sıfır alınmış modern makineler ve ürünler kullanılmaktadır... Firmamızın öncelikli prensibi sizlere kaliteli bir hizmet sunmaktır, gayri resmi yollardan amatör pek çok kişinin giriştiği bu sektörde maalesef kalite oldukça düşmektedir. Firmamızı tercih ederek resmi ve profesyonel bir hizmet alabilirsiniz. Siz de kaliteyi tercih edin, koltuklarınıza sağlıkla oturun. Daha önceki işlerimize ait fotoğrafları elifhalikoltukyikama54 instagram hesabımızdan görebilirsiniz.