Burhan Şahin

Burhan Şahin

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2014 Üyelik: Ekim 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Sancaktepe 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Burhan Şahin Hakkında

Burhan Şahin 3D Teknik Çizim , Alçıpan Bölme Duvar , Anahtar Teslim İnşaat , Anahtar Teslim Tadilat , Bahçe Düzenleme Peyzaj , Demir Doğrama , Duvar Ustası , Ev Tadilat , Fayans Döşeme , Havuz Yapımı , Kalıp Demir Beton , Kuaför Dekorasyon , Mermer Granit Hizmeti , Mutfak Tadilatı , Parke Döşeme , Parke Sistre Cilalama , Stor Perde , Tül Perde ve Zebra Perde kategorilerinde hizmet vermektedir.

SHN YAPI DİZAYN , İSTANBUL bölgesinin en bilinen tasarım stüdyolarından biridir. Ünümüz performansımızdan, güvenilirliğimizden ve en önemlisi yaratıcılığımızdan kaynaklanır. Yaptığımız işten keyif alırız ve yeni ilham kaynakları arayışımız hiç bitmez.

Müşterilerimiz projeleri için bize güvenirler ve uzman ekibimizin her adımda yanlarında olacağını bilirler. Günümüz 21. yüzyıl piyasasında tasarım çözümlerinin sadece güzel olmasının yetmediğini biliyoruz. Bu nedenle uzmanlarımız, tasarladığımız projelerin uygun fiyatlı ve sonuç odaklı olmalarını garantiliyor.

SHN YAPI DİZAYN olarak aklımızda tek bir hedefle yola çıktık: TÜRKİYE insanlarına güzel ve kullanışlı tasarımlar sunmak. Yıllar içerisinde şekillendirdiğimiz grubumuz, hem diğer insanlardan ilham almak hem de onlara ilham vermek için çalışan, özgün ve tutkulu tasarım uzmanlarından oluşuyor.

Geniş hizmet yelpazemiz sayesinde tüm tasarım ihtiyaçlarınız için tek adresiniz SHN YAPI DİZAYN. İlk telefon görüşmemizden nihai ürünün ortaya çıkışına kadar, istediğiniz sonucu sağlamak için sizinle yakın ilişki içinde çalışıyoruz. Yaptığımız işin söze gerek bırakmamasını tercih ederiz. İşlerimizden bazılarına aşağıda göz atın ve bizi hemen arayın