KONYA/MERAM DA TESİSATÇI

KONYA/MERAM DA TESİSATÇI

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Etmiyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti Konya / Meram 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

KONYA/MERAM DA TESİSATÇI Hakkında

KONYA/MERAM DA TESİSATÇI Anahtar Teslim Tadilat , Ev Tadilat , Fayans Döşeme ve Mutfak Tadilatı kategorilerinde hizmet vermektedir.

#Meram'da #Selçuklu'da ve #Karatay'da #Su_Tesisatı_Elektrik_Tesisatı_Fayans_Kalebodur Döşemesi Tamiratı Montajı ve Anahtar Teslim Tadilatı Gerçekleştiriyoruz. Firmamız #ALPAK_YAPI_VE_TESİSAT Kurulduğu 1997 Yılından bu yana Konya - Meram Selçuklu ve Karatay çevresinde müşterilerimize hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında su tesisatı elektrik tesisatı ve buna benzer hizmetlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Siz de firmamızın sunduğu tesisat hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir ve ALPAK YAPI VE TESİSAT firmamızın sunduğu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Bizlere 0544 327 32 21 numaralı telefondan ulaşabilir ve çalışmalarımızla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.