Gurbet Çakar

Gurbet Çakar

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Mayıs 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Etmiyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Tuzla 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

Gurbet Çakar Hakkında

Gurbet Çakar Çocuk ve Bebek Bakımı kategorisinde hizmet vermektedir.

Ben gurbet daha önce çocuk bakımı ve oyun ablalığı tecrübelerim oldu. Çocuklarla eğitici eğlenceli vakit geçirmeyi seven biriyim.

Biruni Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nden mezun oldum Ana dilim Kürtçe olduğu içim akıcı bir şekilde konuşabiliyorum.

Daha önce çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinde gönüllülük yaptım.

Bunlar;

Tohum Otizm Vakfı idari biriminde gönüllük yaptım. İdari birimde çalışma süreçlerinde aktif olarak gönüllülük yaptım.

Eyüp çocuk yuvasında staj yaptım dört ay boyunca çocuklarla eğitici ve gelişmelerine yardımcı olacak şekilde aktivitelerde bulunduk.

İnsan Hakları Derneğinde gönüllülük ve bir dönem boyunca stajyerlik yaptım. Bu süreçte çocuk hakları Biriminde mülteci çocukları ve aileleri ile birlikte eğitici ve öğretici aktiviteler de ayrıca ailelerle birlikte piknik gibi etkinlikler yaparak motive edici zaman geçirmeye çalıştık.

Şişli belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde zorunlu stajımı iki ay boyunca yaptım. Burada vatandaşların Sosyal Yardım Başvuralarının alınması psikolojik destek alınması gibi alanlarda staj yaptım. Sosyolog, Psikolog, Sosyal Hizmet Uzmanı ile birlikte ihtiyaç sahibi mülteci ailelerine ulaştık.

Mutlu Yuva derneğinde gönüllük yaptım.

Eyüp Sosyal Hizmet Merkezinde zorunlu stajımı yaptım. Dört ay süresince haftanın dört günü Sosyal Destek Biriminde, Engelli Bakımı Biriminde ve Korunmaya Muhtaç Çocuk Biriminde staj sürecimi geçirdim. Bu süreçte yapılan başvurulara Sosyal Hizmet Uzmanı, Psikolog, ve Sosyologlarla ev ziyaretlerinde bulunduk. Ayrıca bu süreçte okullarda eğitimlerde de bulunduk.

Çalışmalarınızı takip ediyorum ekip arkadaşlarıyla uyumlu olan, aktif bir karaktere sahibim. Umarım kendimi dilediğiniz özgeçmiş ve motivasyon mektubunu aktarabilecek şekilde dile getirebilmiş, yazabilmişimdir. Çok teşekkürler. İyi çalışmalar.