turgay arslantürkoğlu

turgay arslantürkoğlu

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2000 Üyelik: Ağustos 2022 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Gaziosmanpaşa 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

turgay arslantürkoğlu Hakkında

turgay arslantürkoğlu 360 Derece Fotoğraf Çekimi , Baby Shower , Bebek Doğum Fotoğrafçısı , Doğum Günü Organizasyonu ve Özel Günlere Videolar kategorilerinde hizmet vermektedir.

Sentez Fotograf olarak 25 yıldır fotoğraf ve reklam sektöründe hizmet vermekteyiz. Firma kurucumuz Turgay Arslantürkoğlu(Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotograf Bölümü/dip.no:3306-f1.4) ve uzman ekibiyle hizmet vermektedir. Fotoğraf ve Reklam alanında büyük prodüksiyonlara imza atan firmamız alanında öncü olmaya devam etmektedir.

Çiçeği burnunda çiftler,düğün fotoğrafçısı seçerken birkaç lira tasarruf etme kararının ne kadar yanlış olduğunu geç de olsa fark ediyor.

Bu tür durumlarda zamanı geri almak mümkün olmadığı için çiftin beğenmediği sıradan düğün fotoğraflarıyla bir ömrü geçirmekten başka çaresi de kalmıyor. Bir ömür boyu yaşanacak pişmanlıkla boğuşmamak ve gerçek anlamda sanatsal bir ifadesi olan şık fotoğraflara sahip olmak için çiftin anlaştığı fotoğrafçının yeteneğinden, deneyiminden ve fotoğrafçılık konusundaki birikiminden emin olması gerekiyor.

http://www.sentezfotograf.com/ bu konuda tüm çiftlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği, bugüne dek yüzlerce çifte özgün ve sanatsal kimliğe sahip olan binlerce fotoğraf sunmuş bir firma olarak düğün fotoğrafçılığı konusunda makul fiyatlı hizmetler sunuyor. Ancak firmanın düğün fotoğrafçılığı konusunda sunduğu hizmet kalitesinden son derece uzak olan kişiler de internet ortamında bulunuyor. Süslü sisteler ve yüksek uçan vaatlerle evlilik hazırlığındaki çiftlere rüyalarını gerçekleştirmeyi vaat eden bu tür siteler, fotoğrafçılığa henüz birkaç ay önce başlamış kişi veya kişilere dahi ait olabiliyor.

Fotoğrafçılıkta sanatçının yeteneği son derece önemli bir konu olsa da, kullanılan ekipmandan bağımsız olarak fotoğrafçının mutlaka belirli bir fotoğrafçılık bilgisine ve fotoğraf çekimi konusunda deneyime de ihtiyacı vardır.

Çiftlerin fotoğrafçıya beklentilerini net bir şekilde anlatması ve ayırdıkları bütçe konusunda da samimi davranması, sanatçının da çiftin beğenisini azami düzeyde kazanacak fotoğraflar çekmesini daha da kolaylaştıracaktır.

Reklam Fotoğrafları, işletmelerin kendilerini tanıtmak üzere reklam işlerinde kullandıkları fotoğrafların tümüdür.

İyi bir reklam fotoğrafı, doğru ve kaliteli ekipmanların yanında, yeterli teknik bilgi ve tecrübe ile fotoğrafçının kalbini ve gözünü aynı hizaya getirerek ulaşabileceği uğraşlı bir sürecin sonucudur.

Sentez Fotograf olarak, profesyonel ekibimiz ve tecrübemiz ile, ihtiyacınıza ve kullanım amacınıza yönelik fotoğraf konseptleriyle hizmetinizdeyiz.

Farklı bir gözle özel gün(düğün/nişan/doğum) ve Reklam/tanıtım fotoğraflarınızı çektirmek istiyorsanız biz hazırız….saygılarımızla