ARYA GRUP TEKNİK SERVİS

ARYA GRUP TEKNİK SERVİS

0.0 0 Yorum
İşe Başlama: 2020 Üyelik: Temmuz 2023 Ödeme Metodları Kredi Kartı Kabul Ediyor Havale/EFT Kabul Ediyor Nakit Kabul Ediyor Güvenlik Kontrolleri Onaysız E-Posta Onaylı Telefon Memnuniyet 0 Kişi Seçti İstanbul / Bakırköy 0 Yorum 0 Memnun Müşteri 0 Memnun Olmayan Müşteri

ARYA GRUP TEKNİK SERVİS Hakkında

ARYA GRUP TEKNİK SERVİS Klima Montajı , Klima Servisi , Klima Tamiri , Kombi ve Radyatör Sistemleri , Merkezi Isıtma Sistemleri , Merkezi Klima Sistemleri ve Yerden Isıtma Sistemleri kategorilerinde hizmet vermektedir.

Arya Grup Teknik İstanbul'un tüm bölgelerine beyaz eşya, klima ve kombi teknik servis hizmetleri vermektedir. Donanımlı araçlarımız, profesyonel kombi, klima ve beyaz eşya teknisyenlerimiz 7 / 24 servis kaydı alan firmamız tüm teknik servis ihtiyaçlarınız için bir telefon uzağınızda.

Firmamızdan alacağınız hizmetlerde garanti ve garanti+ deneyimlerini yaşayın. Aldığınız tüm hizmetlere Arya Grup Servis tarafından 1 yıl garanti verilmektedir. Firmamız arıza servisinin yanı sıra klima ve kombi ürünleriniz için periyodik bakım hizmeti de sunmaktadır.